Valentin brumă

videograf

Salut! Ma bucur ca ai venit pe site-ul meu! 

O formula pentru ce fac?

VIDEOGRAFIA DE NUNTA este parte din mine: profesionalism, socializare cu noi si noi prieteni, recompuneri creative ale unicitatii inceputului vietii de cuplu. 

Cati prieteni am?

Daca ma intorc spre inceputuri la perioada MiniDV-ului, cred ca s-ar umple cateva stadioane olimpice(sigur, majoritatea prieteniilor sunt fulgurante, prietenii de eveniment). Mai adaug colegii din televiziune, redactorii, colaboratorii. Videograful, alaturi de profesionalism, de creativitate trebuie sa descopere, clipa de clipa, in derularea zilei evenimentului, amanuntele, gesturile, starile speciale ale mirilor dar si raspunsul, feedback-ul emotii lor transmise celor apropiati: familii, prieteni, colegi.

Parcurs profesional

A paragraph describing your company’s goals or mission statement. This section is meant to help visitors understand the purpose of your business.

cifre

+ 0
evenimente
A short description of the benefit.

botez

A short description of the benefit.

comercial

A short description of the benefit.

diverse

A short description of the benefit.

Recenzii

Suntem super multumiti de filmarile de la nunta noastra, a surprins pe langa momentele importante si detaliile care o sa ne aminteasca de aceasta frumoasa zi din viata noastra. Se vede diferenta intre o filmare profesionista si una "doar ca sa fie". Recomandam cu caldura pe Valentin!
Valeriu M.
Știți situațiile alea în care videografii te fac să te simți de parcă ai fi "pe ace", încordat și trebuie să fii o "statuie frumoasă"? Vali a știut să mă facă să mă relaxez și să fiu eu. Ceea ce consider că a fost foarte important. Fain om! Aceasta fiind părerea dinainte de a primi filmarea de la nuntă, acum urmează părerea de după ce am văzut munca omului. Am retrăit așa de intens tot, a punctat fix momentele care m-au atins cel mai tare în ziua nunții noastre. Cred că pe lângă faptul că este un profesionist trebuie să aibă și un simț aparte. Unul de a simți omul. Pentru că niciun cuplu nu e la fel și trebuie să surprinzi diferit. Simț ce il are cu desăvârșire. Recomand cu toată increderea!
Nicoleta M.
Nu port palarie, dar daca as purta mi-as ridica-o in fata lui Vali. El este cel care ne-a "ambalat", in cel mai emotionant si profesionist fel cu putinta, un pachet de amintiri pentru viitor (nunta noastra). Poate sunt subiectiv, dar n-as crede. A fost chiar o placere sa lucram cu el. Simpatic, prietenos, empatic si, cel mai important, omul stie ce face 🙂 Abia astept sa-i las pe maini poate si un botez. Poate doua 🙂
George i.

Ai un eveniment?

Hai să discutăm despre evenimentul sau proiectul tău.